8/30/10

Luento ja kasvisruokakurssi La 11.- Su 12.9.

Luento: "Joogin elämäntapa"

Lauantaina 11.9. klo 16:30-19:30
Wasa YogaCenter
Hartmanin talo, Hartmaninkuja 5
Vaasa


Hyvyyden laadun, sattva-gunan, kehittäminen on yksi tavoite kaikkien jooga-menetelmien filosofiassa. Jos haluamme lentää toiseen maahan, meidän tulee mennä ensin lentokentälle. Samoin, jos haluamme nousta henkiselle tasolle, meidän tulee ensin nousta sattva-gunaan. Joogin elämäntapa-luento antaa peruskäsityksen elämäntavasta ja harjoituksista jotka edesauttavat hyvyyden laadun kehittämistä. Puhumme mm:

- lyhyt johdanto joogan filosofiaan ja eri tasoihin
- ravinnon vaikutus mielentilaan
- perusteita ayurvedasta
- aikaisen aamun kunnia
- yksinkertaisesti eläminen
- muiden olentojen kunnioittaminen
- mantra-mietiskelyn perusteet


Kursseja vetää Muniraja dasa, Miro Sarola, joka on harjoittanut bhakti-joogaa vuodesta 1996 ja toimii avustavana opettajana Krishna-liikkeen Bhaktivedanta korkeakoulussa Helsingissä, mm Bhagavad-gitan ja mantra-mietiskelyn filosofiassa, sekä ravinto-opissa. Muniraja on opiskellut bengalilaista ruoanvalmistusta Bhaktivedanta akatemian opettajilta niin Suomessa kuin paikanpäällä bengalissakin.

Luennon hinta 20 € (sis. iltapalan)
Luento + kasvisruokakurssi sunnuntaina yht. 40 €

Ilmoittautumiset:
Muniraja 050-3867188
muniraja108@gmail.com

Tervetuloa!










Kasvisruokakurssi

Sunnuntaina 12.9. klo 12-15
Gerbyntie 17 d 203
Vaasa


Kurssilla valmistetaan perinteinen intialaistyylinen ateriakokonaisuus

* 2 vihannespataa, eli subjia
-sisältää paneer-juuston valmistuksen ja gheen valmistuksen
* Riisi
* Samosa piirakka tai bharata leipä
* Chutney hillo
* Makeinen

Alussa johdanto bengalilaiseen ruokakulttuuriin, kerromme bengalilaisen ruokakulttuurin eri osa-alueista
- kokkaaminen osana jooga-harjoitusta
- joogeille sopivat ainekset
- maustaminen
- ruokailu sosiaalisena tapahtumana
- ayurvedalaisia pointteja

Kesto:
20min teoriaa
2,5 h kokkaamista
Ateriointi ja tarinointia

Kursseja vetää Muniraja dasa, Miro Sarola, joka on harjoittanut bhakti-joogaa vuodesta 1996 ja toimii avustavana opettajana Krishna-liikkeen Bhaktivedanta korkeakoulussa Helsingissä, mm Bhagavad-gitan ja mantra-mietiskelyn filosofiassa, sekä ravinto-opissa. Muniraja on opiskellut bengalilaista ruoanvalmistusta Bhaktivedanta akatemian opettajilta niin Suomessa kuin paikanpäällä bengalissakin.

Keittokurssilla mukana opettamassa Sami Levomaa, joka on saanut kiitosta bengalilaisista subjeistaan ja makeisistaan Govinda kasvisklubilla viimeisen 2 vuoden ajan.

Kurssin hinta 30€
Kasvisruokakurssi + luento lauantaina yht. 40 €

Ilmoittautumiset:
Muniraja 050-3867188
muniraja108@gmail.com

Tervetuloa kaikki herkullisesta ja terveellisestä ruuasta kiinnostuneet!


No comments:

Post a Comment