8/16/14

Terveisiä Amsterdamista ♥

Govinda Kai Japanista on täällä opettamassa. Mysoren lisäksi hänellä oli luento viikolla, sekä mantaralaulantaa. Luennolta jääneet ajatukset:
Aika on käsite - se kuinka olemme vähemmän ajatuksissamme (mielessä) ja kuinka paremmin voimme olla läsä siinä mitä kulloinkin teemme voi saada “ajan katoamaan”. Harjoitukset, jotka tuovat meitä enemmän itseemme pois mielestä tuovatenemmän läsnäoloa, voidaan elää täydemmin (live more fully) ja myöskin tuntea enemmän.
Monet sairaudet (erityisesti mielen), ovat lähtöisin ajatuksistamme, jolloin todellinen itsemme nousee myöskin tärkeäksi.
Mantralaulantaa hän kuvasi jäniksen kolona (rabbit hole), joka voi olla usealle ensimmäisiä henkisiä harjoituksia syvälle itseen, jos vain pystyy olemaan läsnä sanoissa, tavuissa, laulannassa.
Sisältäpäin eläminen merkitsee elämään enemmän iloa, luovuutta, tanssimista, taidetta..
Kovinda muistutti myös siitä miten oma oleminen vaikuttaa ympärillä oleviin ihmisiin. Yhteisöllisyyttä hän myös korosti, sillä on huomannut monien ihmisten halua elää täydempää ja merkityksellisempää elämää. Kun elämme vähemmän mielestämme ja haluistamme ja enemmän sisältäpäin voimme nähdä toisemme ystävinä, olla myötätuntoisia, elää kevyemmin ilon kautta, sekä rakastaa toisia
 
Ihanaa viikonloppua sinne kaikille!
Mantralaulantaan on mahdollisuus ensi keskiviikkona 20.8. klo 19 Wasa Wellnessillä (maksuton).
Laita vaan viestiä, jos tulet, niin tiedän varautua käännöksiin. Sanat ja käännökset löytyy, eikä aikaisempaa kokemusta tarvita, kuten laulutaitoakaan.


No comments:

Post a Comment