5/21/15

Yksityiset joogatunnit

Yksityistunnit on hyvä tapa aloittaa jooga jonka jälkeen voit käydä astangan mysore tunneilla, jos yksityistuntisi on astangaa. Tunnilta saat halutessasi myös ohjeet kotiharjoitteluun.
Yksityistunti sopii hyvin myös syventämään jo olemassa olevaa omaa harjoitustasi.
Yksityistunti myös omalle ryhmällesi; esimerkiksi polttarit.


Yksilö- tai pienryhmä tunti (max 5 hlö), jossa opetuksen yksilöllisyys mahdollistuu – ottaen huomioon kunkin lähtökohdat ja mahdolliset erityistarpeet kuten esimerkiksi; aikaisempi jooga kokemus, kehon mittasuhteet, kunto, notkeus/jäykkyys, keskittymiskyky, vaivat, stressi, raskaus.

60 min 60 €
75 min 75 €
90 min 90 €

Jos yksityistunti on viikolla klo 8-16 välillä, niin perushinnasta tulee alennus.
Haluatko jakaa yksityistunnit jonku muun kanssa? Ota yhteyttä, niin katsotaan 
onko "saman tason" yksityistuntilaisia jotka haluavat jakaa tunnin.

TYKY- ja SMARTUM setelit käyvät maksuna

☆ Viides kerta puoleen hintaan
6-8 hlö, 10 € / hlö perushintaan

Joogatunnit ja sisällöt

Astanga joogaa; asentoharjoituksen liikkeet noudattavat systemaattista kaavaa, joka tuo hyvin meditatiivisuutta harjoitukseen.

Voimajoogaa; asennot pohjautuvat astanga joogaan, mutta systemaattista kaavaa ei noudateta täysin. Lähtökohta tarpeista lähtevä ja terapeuttinen.

Yin joogaa; rauhallinen ja meditatiivinen harjoitus. Tunnin aikana pysytään useita minuutteja keholle helpoissa venyttävissä asennoissa. Liikkeet vaikuttavat niin syviin kudoksiin, sekä elimiin, samanaikaisesti myös tuoden läsnäoloa, tietoisuutta, rauhoittuneisuutta.

Meditatiivisia harjoituksia;
kävellen, istuen, makuulla. Näin saat itsellesi sopivat työkalut mukaan omaan elämääsi, tuomaan niin läsnäoloa, hyväksyntää, keskittymistä, rauhoittumista kuin syvempää kokemusta itsestäsi.

Hengitysharjoituksia ja joogafilosofiaa; tarpeiden mukaan.

Joogan asentoharjoitusta ohjaa syvät rauhoittavat hengitykset ja keskittyminen omaa kehoa kuunnellen. Jooga mm. avaa hengityksen, tasapainottaa ja energisoi, poistaa kuona-aineita, auttaa keskittymään, rauhoittaa mieltä, sekä tuo voimaa, notkeutta ja kokemusta meditatiivisesta tilasta, sekä vapautumisesta. Harjoitus on niin keholle, mielelle kuin sielulle, jonka avulla voimme kokea sisintä olemustamme.Yrityksille - Ota yhteyttä.

Yhteystiedot täältä.No comments:

Post a Comment