7/7/15

Heinäkuun astangat

Heinäkuu 

ma 13.7.- pe 17.7. 5 pvä
Astanga mysore 5 pvä
klo 8-10 (ovet auki 7:50)
13€ harjoitus / 65€ 5pvä
Voi ilmoittaua yksittäisille päiville


ma 20.7.- pe 24.7. 5 pvä
Teema + Astanga mysore 5 pvä - Huom! vain 1 ryhmä 
klo 8:45-11:30 (ovet auki 8:30)
Noin 45 min ennen mysore harjoittelua teemana; yin asentoja, energiakeskukset, hengitysharjoitukset, meditatiiviset harjoitukset, anatomiaa/tekniikkaa, filosofiaa 
20€ Teema + mysore tai 1 ja puoli rastia kortista
Voi ilmoittaua yksittäisille päiville
Hinnat Wasa Wellnessillä
1 x 13 €
5 x 65 €
10 x 130 €
TYKY- ja SMARTUM setelit käyvät maksuna

Tunnille on mahdollista osallistua heti kun olet halukas joogaamaan omassa tahdissa ja kun olet käynyt astangan ohjatulla alkeet tunnilla muutamia kertoja (tai maanantain voimajoogassa) tai yksityistunneilla kerran tai kaksi (olet omaksunut hengityksen ja aurinkotervehdyksen).

Mysore: tunti oman hengityksen tahdissa. Oppilas muodostaa henkilökohtaisen ja itsenäisen harjoituksen, tehden itselleen sopivan pituista harjoitusta. Tunti poikkeaa koko ryhmälle ohjatusta siten että; ohjaus tapahtuu yksilöllisesti, sekä suullisesti että fyysisesti avustaen. Näin ohjaajalla on aikaa yksilölliseen avustamiseen, sekä tarvittaessa viemään oppilaan harjoitusta pidemmälle uusien asanoiden (asentojen) ohjaamisella. Mysore tunti on astanga-joogatraditiota, tapa joten mm. Astanga-joogan isä Sri K. Pattabhi Jois opetti sitä Mysoren kaupungissa Intiassa. 


"Ohjeita" harjoitukseen tästä.

Ryhmäkoko Wellnessillä max. 8 hlö (joillain kerroilla saattaa olla 9hlö).
Suihku Wellnessillä.
Ilmoittautuessa kerro ryhmä, johon haluat osallistua, jos kaksi ryhmää kyseiselle päivälle. Ilmoittautuminen soittamalla tai sähköpostitse. Yhteystiedot täältä.

Tervetuloa! 

No comments:

Post a Comment