7/26/15

Syksy tunnit


Joogatunnit syksyllä 2015Wasa Wellnessillä pienryhmätunnit noin 8 hlö/ryhmä, joten ilmoittautuminen ja tiedustelut etukäteen.  Ovet auki 15 min ennen tunnin alkua. Wellnessillä viikotunnit 24.8.-17.12.2015
Kipinälle voi ilmoittautua etukäteen, mutta voi myös vain tulla suoraan tunnille.
Kipinällä viikkotunnit 17.8.-13.12.2015
      Täynnä oleviin tuntiin voi ilmoittautua varalle, jos joku ilmoittautuneista peruukin paikkansa.


Wasa Wellnessin tunnit:
Pienryhmä tunnit, jossa opetuksen yksilöllisyys mahdollistuu.
Ryhmäkoko voimajooga ja yin tunneilla max 8 hlö ja mysore tunneilla (astanga harjoitus omassa tahdissa) 9 hlö. Ilmoittautuminen Wellnessin pienryhmään; yhteystiedot.

Tanssikoulu Kipinän tunnit:
Kipinän tunnit ovat koko ryhmälle ohjattuja ja ovat isossa tanssisalissa; salissa nro 3, johon ei kuulu muiden salien tunnit. Tunnille voi tulla suoraan kertamaksulaisena tai ostaa 10 x kortin, mutta voit myös ilmoittautua etukäteen jos haluat. Tällöin maksu verkkopankin kautta. Ilmoittautuminen tästä.


Voimajooga maanantaisin Wellnessillä: Tunneilla tehdään asento harjoitusta keskittyen energiakeskuksiin. Kesittyminen mm. jalkoihin, lantioon, vatsan alueeseen, rintakehään, hartioiden/käsien/niskan alueeseen, tasapainoon ja keskittymiseen, ylösalaisiin. Harjoitukset tehdään omista lähtökohdista, eli oman kehon ja kykyjen mukaan.
Asentoharjoituksen lisäksi tunnit sisältävät jonkun verran joogafilosofiaa, hengityksen harjoittamista, sekä ohjatun loppurentoutumisen. Tunti sopii kaikille. Kun olet oppinut aurinkotervehdyksen ja hengitystekniikan, niin voit osallistua myös mysore tunteihin, joissa yksilöllinen ohjaus.


Astanga joogan ohjatut tunnit sunnuntaisin Kipinällä: 
Avoimen tason tunti aloittelijoille, eli mukaan voi tulla milloin vain ja jatkotason tunti jo astangaa harjoittaneille. 
Astanga jooga mysore tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin + erikoiskurssit Wellnessillä: 
Joka kuun ensimmäisellä viikolla ainakin osittain ohjattu tunti (tiistain ja keskiviikon tunti, torstai aamu on aina mysore).

Tunnille on mahdollista osallistua heti kun olet halukas joogaamaan omassa tahdissa ja kun olet käynyt astangan ohjatulla alkeet tunnilla muutamia kertoja (tai ohjaamassani voimajoogassa) tai yksityistunneilla kerran tai kaksi (olet omaksunut hengityksen ja aurinkotervehdyksen).

Mysore: tunti oman hengityksen tahdissa. Oppilas muodostaa henkilökohtaisen ja itsenäisen harjoituksen, tehden itselleen sopivan pituista harjoitusta. Tunti poikkeaa koko ryhmälle ohjatusta siten että; ohjaus tapahtuu yksilöllisesti, sekä suullisesti että fyysisesti avustaen. Näin ohjaajalla on aikaa yksilölliseen avustamiseen, sekä tarvittaessa viemään oppilaan harjoitusta pidemmälle uusien asanoiden (asentojen) ohjaamisella. Mysore tunti on astanga-joogatraditiota, tapa joten mm. Astanga-joogan isä Sri K. Pattabhi Jois opetti sitä Mysoren kaupungissa Intiassa. Harjoituksesi saattaa kestää tunnin-kaksi. Kotona harjoitellessa 15-30 minuuttiakin on hyvä harjoituksen pituus, jollei ole enempään mahdollisuutta.Yin jooga maanantaisin Wellnessillä: 
Rauhallinen ja meditatiivinen harjoitus. Tunnin aikana pysytään useita minuutteja keholle helpoissa venyttävissä asennoissa. Liikkeet vaikuttavat niin syviin kudoksiin, sekä elimiin, samanaikaisesti myös tuoden läsnäoloa, tietoisuutta, rauhoittuneisuutta. Harjoitukset tehdään omista lähtökohdista, eli oman kehon ja kykyjen mukaan.


Hinnat Wellnessillä ohjattuihin ja mysore tunteihin: 
1 x 13€
5 x 65€ (voimassa viikkotuntilaisille 6 vko - varaat paikan ryhmästä kortilla)
10 x 130€ (voimassa viikkotuntilaisille 13 vko - varaat paikan ryhmästä kortilla)
Korteissa pidempi voimassaolo, jos käyt satunnaisesti esim. olet varalla viikko tuntiin tai käyt lauantain tunneissa, jotka noin kerran kuussa.
TYKY- ja SMARTUM setelit käyvät maksuna

Ilmoittautuminen Wellnessin pienryhmään: yhteystiedot.

Tanssikoulu Kipinän ohjatut tunnnit torstaisin ja sunnuntaisin: 
Kertamaksu 12€ 
10 kerran kortin 100€.
Kausimaksu mahdollisuus, jonka kertahinta vielä edullisempi. Poissaolleilta kerroilta saat korvauslipun, jolla voit käydä Kipinän muilla tunneilla. Korvauslippu voimassa kolme kuukautta.
Ei tunteja syyslomaviikolla (vko 42, 12.-18.10.2015)
TYKY- ja SMARTUM setelit käyvät maksuna
Lisätietoja minulta tai: Kipinän sivuilta. Ilmoittautuminen tästä.

No comments:

Post a Comment