4/12/16

Keskiviikon mysore

Keskiviikon mysoressa tilaa. Ilmoittele jos haluat vakiopaikan tai osallistua joinain keroina. Ohjaus klo 16:15-18 (ovet auki 15 min ennen). Kerran kuussa tunti on ohjattu. Voit aloittaa harjoituksesti myöhemminkin kuin klo 16:15; riippuen oman harjoituksen pituudesta.

Tunnille on mahdollista osallistua heti kun olet halukas joogaamaan omassa tahdissa ja kun olet käynyt astangan ohjatulla alkeet tunnilla muutamia kertoja (tai ohjaamassani voimajoogassa) tai yksityistunneilla kerran tai kaksi (olet omaksunut hengityksen ja aurinkotervehdyksen).


Mysore: tunti oman hengityksen tahdissa. Oppilas muodostaa henkilökohtaisen ja itsenäisen harjoituksen, tehden itselleen sopivan pituista harjoitusta. Tunti poikkeaa koko ryhmälle ohjatusta siten että; ohjaus tapahtuu yksilöllisesti, sekä suullisesti että fyysisesti avustaen. Näin ohjaajalla on aikaa yksilölliseen avustamiseen, sekä tarvittaessa viemään oppilaan harjoitusta pidemmälle uusien asanoiden (asentojen) ohjaamisella. Mysore tunti on astanga-joogatraditiota, tapa joten mm. Astanga-joogan isä Sri K. Pattabhi Jois opetti sitä Mysoren kaupungissa Intiassa. Harjoituksesi saattaa kestää tunnin-kaksi. Kotona harjoitellessa 15-30 minuuttiakin on hyvä harjoituksen pituus, jollei ole enempään mahdollisuutta.


Ilmoittaudu / lisätietoja: Yhteystiedot

No comments:

Post a Comment