6/10/16

Joogaa ja meditaatiota Kuntsilla


"Kuntsilla voi rauhoittua paitsi näyttelyyn tutustumalla myös joogalla ja meditaatioharjoituksilla

Kuntsin modernin taiteen museossa järjestetään Anni Rapinojan Ihmisen luonto –näyttelyn yhteydessä jooga- ja meditaatioharjoituksia. Kaksikielisiä tunteja ohjaa Kristiina Peltoniemi ja ne sisältyvät pääsylipun hintaan. 
Ajankohdat
su 19.6. klo 11.15-12.30 (Yin + meditaatio)
to 21.7. klo 15-16.15 (meditatiiviset harjoitukset näyttelytilassa)
su 28.8. klo 11.15-12.30 (Yin + meditaatio)

Yin + meditaatio
Rauhallinen ja meditatiivinen harjoitus. Tunnin aikana pysytään useita minuutteja keholle helpoissa venyttävissä asennoissa. Liikkeet vaikuttavat syviin kudoksiin ja elimiin tuoden samanaikaisesti myös läsnäoloa, tietoisuutta ja rauhoittuneisuutta.

Meditatiiviset harjoitukset
Erilaisia harjoituksia kävellen, istuen ja makuulla. Näin ehkä löydät itsellesi sopivat tekniikat mukaan omaan elämääsi tuomaan läsnäoloa, keskittymistä, mielen rauhoittumista sekä syvempää kokemusta itsestäsi.


Mukaan mahtuvat ensimmäiset 40 osallistujaa. Paikkoja ei voi varata etukäteen, vaan ne luovutetaan maksaneille tapahtumapäivänä. 
Mielellään oma matto mukaan, jos sellainen on, mutta joitain lainamattoja ja alustoja on myös Kuntsilla. Halutessasi voit ottaa mukaan myös viltin (jotta pysyt lämpimänä) ja tyynyn (helpompi istua tyynyn päällä).  

Tervetuloa!"


Hinta: 7 / 5 €


No comments:

Post a Comment