6/12/18

Seasonal jooga ja meditaatio su 17.6.

Kesän vuodenaika ja sydän ❤️

Sunnuntaina 17.6.
Seasonal jooga ja meditaatio

Teema: Nauti energiasta - vuodenaika kesä
klo 16-18:30 (ovet auki klo 15:45)
Tunnin jälkeen teehetki
Paikka: Wasa Wellness, Pitkänlahdenkatu 13

Hinta: 30€ (tai 2 rastia joogakortista + 4€)

Tunnin sisältö:

Yin + yang harjoitus + hengitys- ja meditaatio harjoituksia tukemaan kesän teemaa.
Kesän sisäelinparit 
kiinalaisen lääketieteen mukaan ovat sydän ja ohutsuoli. Ja muistutusta kesän energian tasapainoisesta energiasta, joka on rakkaus, ilo ja intohimo.

Tunti ei vaadi aikaisempaa joogakokemusta. Käännymme sisäänpäin, mutta olemme tuettuja myös muiden kanssaharjoittajien energiasta; kollektiivisesta energiasta.


Yin harjoitus on rauhallinen ja meditatiivinen harjoitus. Tunnin aikana pysytään useita minuutteja keholle helpoissa venyttävissä asennoissa. Liikkeet vaikuttavat niin syviin kudoksiin, sekä elimiin, samanaikaisesti myös tuoden läsnäoloa, tietoisuutta, rauhoittuneisuutta.

Yang taas harjoitukseltaan aktiivinen ja eri tavalla stimuloiva. Asennot koostuvat liikeen yhdistämisestä; virtaavuudesta; sekä asennoista, joissa pysytään joitain hengityksiä.

Hengitysharjoitukset taas vaikuttavat hermostoomme, energiaamme, keuhkoihin ja aktiivisimmat jopa vatsan sisäelimiin. Rauhalliset hengitysharjoitukset meditatiivisuudessaan tuovat syvempää kokemusta läsnäolosta ja sisimmästämme.


Jooga harjoitukset tehdään aina omista lähtökohdista, eli oman kehon, mielen ja kykyjen mukaan.

Seasonal jooga harjoitus pohjautuu niin jooga filosofiaan kuin kiinalaiseen lääketieteeseenkin. Kiinalaisessa lääketieteessä ihminen nähdään kokonaisuutena osana luonnon rytmiä ja jooga harjoituksella voidaan näin tukea elämää ottaen huomioon vuodenajat, jotta keho ja mieli pysyy tasapainossa.


Kesän teemana: Energiasta nauttiminen
Ajanjakso: Kesäkuu - elokuun puoliväli
Elementti: tuli
Makuna karvas
Väri: Punainen ❤️


Jooga terapiana: Liikkeet jotka avaavat ja liikuttavat rintakehää ja rintarankaa. Käsien liikkeet ja sydäntä tasapainottavat liikkeet. 

Teemme liikkeitä, jotka vaikuttavat myös muuallekin kehoon 🙏

Ilmoittautumiset:
kristiina.peltoniemi@gmail.com
puh: 040 582 5669
No comments:

Post a Comment