8/27/20

Wasa Wellnessillä

Hei,

Olemme muuttaneet kesäkuussa Vaasan takaisin. Hollantiin paluu riippuu vähän maailmantilanteesta ja kuinka pystyy matkustamaan, mutta nyt ainakin toistaiseksi täällä.
 
Otan vastaan Wasa Wellnessillä, Pitkänlahdenkatu 13:ssa, 65100 Vaasa
Työhuone vain vaihtunut nyt isommaksi.

***

Wasa Wellnessillä

Noudatamme tehostettuja hygieniaohjeita. Niiden lisäksi terapeuteillamme on mahdollisuus käyttää kasvosuojusta asiakkaan niin halutessa!

Kotiin jäädään flunssa oireisena; niin henkilökunta kuin asiakkaat. Kiitos yhteistyöstä 🌸Halutessasi saat kasvomaskin hoidon ajaksi myös.

***


Tarjolla on meditaatio- ja jooga opetusta yksityisesti, tilausryhmille, sekä online tunteina.
Myöhemmin ehkä järjestyy ryhmätuntejakin.
Yksityistunti mahdollistaa oman koti harjoituksen luomisen tai olemassa olevan harjoituksen tarkistamisen ja syventämisen.


Yksilöhoidot:
Trager®- ja Reiki-hoidot, sekä hemmottelu- ja yhdistelmähoitona mahdollisuus valita lisäksi Ayurvedinen Intialainen päänalueen hieronta tai ohjattu meditaatio.

Trager® on kokonaisvaltaisesti kehoa ja mieltä rentouttava ja tasapainottava hoitomuoto, joka lisää elinvoimaamme. Trager hoidossa syvien kudoksien "käsittely" vapauttaa niin jännityksiä, tiukkuuksia kuin kipujakin.

Koko kehon hoitoliikkeinä käytetään venytyksiä, keinutuksia, väristyksiä ja painalluksia kehon liikeratoja ja kehon liikkuvuutta myötäillen. Hoitomenetelmä antaa enemmän liikkuvuutta, vapautta, pehmeyttä ja rentoutta, sekä laukaisee lempeästi jännityksiä ja kipuja tietoisen kosketuksen kautta. Hoito auttaa asiakasta olemaan paremmin kontaktissa itseensä ja täten lisää myös henkistä selkeyttä.

Tragerin perusajatuksia on, että jos kehoa satutetaan, se menee automaattisesti puolustusasentoon. Tehokkaat mutta kivuttomat hoitoliikkeet vaikuttavat hermojärjestelmän kautta koko kehoon ja saavuttavat näin meidän syvemmät kudoskerrokset, joka auttaa asiakasta päästämään irti siitä, mitä ei tarvita: esim. stressistä, kivuista, jännityksistä ja jäykkyyksistä.

Trager kokonaisuudessa on tapa olla, tehdä, kokea, joka antaa työvälineen kehotietoisuuteen, läsnäoloon, kehon ja mielen hyvään oloon. Hoidon rauhoittava, mutta elinvoimaa tuova vaikutus on merkittävä ja jo yksikin hoito tuo muutosta vapaampaan olotilaan.


Reiki - energiahoito Reikifilosofian pohjalta; kehomme tallentuu kaikki kokemukset ja ajatukset ja näin keho reagoi erinäisin tavoin jätettyihin muistijälkiin - energia ei pääse virtaamaan vapaasti ja siksi sairastutaan. Yksinkertaisuudessaan Reiki on hoitomuoto, joka palauttaa kehomme ja mielemme luonnollisesti tasapainoon ja herkistämää kykyä kuunnella sisäisen intuition ääntä: energiavarastoiden täyttyessä fyysinen ja psyykkinen tasapainottuminen voi alkaa.

Intialainen ayurvedinen päänalueen hieronta - hieronta tekniikkassa käsitellään marmapisteitä, jolloin jännitykset näiltä usein stressiä omaavilta alueilta vähentyvät. Ayurvedan merkittävänä hoitona on myös öljyt, jotka imeytyvät ihon kautta nestekiertoon tasapainottaen kehoa. Hieronnan aikana elimistö ottaa vastaan öljyjä myös hengitysteiden kautta. Ayurvedinen (Intialainen) hieronta mahdollista yhdistettynä joko Trageriin tai Reikiin: Yhdistelmähoitona 60min, 75min tai hemmotteluhoitona 90min tai 105min.

Hoidoista voit halutessasi lukea lisää sivupalkeista.


Tervetuloa ❤️
-Krisse

Puh: 040 582 56 69
E-mail: kristiina.peltoniemi@gmail.com
Instagram: www.instagram.com/krisseyoga
InsightTimer: http://insig.ht/www.livingconscious.life
FB: https://www.facebook.com/kristiinapeltoniemi.blogspot.fi

No comments:

Post a Comment